Cupa României: Rapid București – Olimpia Satu Mare 6-0

Să nu fim răi. După ce că jucătorii Olimpiei și stafful tehnic a făcut deplasarea la București cu autocarul, probabil că băieților le-a și pierit puțin cheful de fotbal din cauza oboselii. Nu dau vina doar pe oboseală. Totuși am jucat cu o echipă de Liga 1. Ok, au jucat cu rezervele, dar cei care au făcut diferența au fost fotbaliștii de la prima echipă (Alexandru Ioniță, Renan, Mihai Roman).

Singurul lucru ce l-am găsit bun în acest meci la Oli e jocul la mijloc. Mi-au plăcut interceptările, driblingurile și fazele de contraatac, din păcate nefructificate. Apărarea a fost foarte subțire, la fel și atacul. Chiar și cu acest scor de pe tabelă cred că avem o echipă ce merită să joace în a doua ligă. Oricum e singurul obiectiv rămas, principala contracandidată fiind Hunedoara.

Cupa României: Rapid - Olimpia Satu Mare 6-0

Este o certitudine pentru mine că s-ar fi văzut alt scor dacă jucam la Satu Mare. Jucătorii n-ar fi fost nici obosiți și ar fi și jucat în fața a cel puțin 10000 de fani, spre deosebire de cei maxim 500 de azi, din Giulești. Tind să cred că au fost și interese la mijloc („de ce să facă Rapidul deplasarea și nu o echipă de Liga a III-a?”). Regulamentul FRF privind Cupa României e penibil. Echipele mai „mici”, dar foarte iubite din provincie sunt dezavantajate. Se putea juca liniștit meciul cu adevărat acasă (chiar dacă nu este nocturnă) de la ora 16-16:30 și să fie transmis atunci în direct și la TV.

Pe final, am câteva întrebări pentru cei de la Federația Română de Fotbal: cum doriți să aduceți fanii la stadion, dacă practic voi, cei de acolo, sunteți cei care îi opresc să se bucure de fotbal? Ce soluții propuneți? Și, ultima, cea mai importantă: cu ce gândiți (când faceți regulamentele)? Presupun că nu cu creierul, ci cu posteriorul.

Hai Oli!

1 Comment
  • Laurentiu
    September 30, 2012

    Dupa meciul pierdut cu Steaua, baietii s-au eliberat de orice trac si au dat cu ei de pamant..sper sa castigam si diseara, cu Viitorul, si, usor usor, sa e revenim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *