Noel Gallagher, Sia, Jake Bugg, Crystal Castles și alții la Sziget 2016!

Noel Gallagher, membru al fostei trupe de legendă Oasis, va fi la Sziget 2016, în Budapesta, în această vară! Noel Gallagher’s High Flying Birds este proiectul solo pe care îl prezintă marilor festivaluri din lume de când s-a destrămat trupa al cărei lider a fost, alături de fratele său, Liam. Printre altele, clipul de mai sus e concertul său de anul trecut de la Roskilde, cel mai mare festival din nordul Europei.

Câteva fun facts despre Noel:

* E suporter de mic copil al celor de la Manchester City, spre deosebire de cei care au devenit fani doar după titlurile câștigate recent.

* El și fratele său au învățat să cânte la chitară după „auz” și nu după notele muzicale de pe diferite hârtii.

* E poreclit „Godlike Genius” din 2012, când a câștigat acest premiu din partea revistei NME.

Mi-am dorit dintotdeauna să îl văd live pe Noel, nici nu știți cât sunt de bucuros că am șansa de a-l vedea live în această vară! Ar fi fost mai frumos într-un Oasis reunion, dar nu se știe dacă și când va avea loc. Un bonus e faptul că la concertele sale cântă și melodii din „era Oasis”.

Alte nume anunțate: cunoscuta cântăreață australiană Sia, Jake Bugg, Crystal Castles, Travis Scott, Wilkinson, Molotov, Excision, Dyro, UNKLE, AURORA, Oscar & the Wolf, JAIN, Tourist, Quimby și BRAINS.

Dintre cei anunțați nu cred că va fi vreunul headliner, posibil doar Noel Gallagher’s High Flying Birds. Multe nume din cei anunțați nu vor fi pe scena mare, ci pe celelalte scene ale festivalului. Detalii despre programul festivalului vor apărea cu siguranță în curând. Vă reamintesc faptul că Sziget are loc în perioada 10-17 august și se mai cunoaște și faptul că Noel și Sia vor interpreta în data de 15 august.

Și un mesaj din partea lui Noel pentru Untold:

Noel Gallagher - godlike genius

Noel Gallagher – godlike genius

Nu vă speriați, ce are în mână e premiul de Godlike Genius! 😀

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *