Noutăți de prin afară: DiCaprio, Guns N’ Roses, Lemmy Kilmister, chinezoaice și Sziget

1. „Marele” actor Leonardo DiCaprio zice că a refuzat să joace rolul lui Anakin Skywalker în noul film Star Wars.

Păcat, așa poate chiar ar fi câștigat Oscarul, chiar dacă probabil filmul ăsta îl va câștiga doar pentru efectele speciale și nimic altceva. Poor Leo, nici nu vreau să mă gândesc cât de dezamăgite vor fi fanele lui atunci când nu va lua niciun premiu pentru The Revenant, filmul la care deja s-au uitat cică aproape toți românii, deși încă nu a apărut la noi, la cinema.

2. Guns N’ Roses se pare că se vor reuni (cel puțin Axl Rose alături de Slash, încă nu se știe sigur de formula 100% originală) și se spune că vor fi marii headlineri de la festivalul Coachella 2016.

Nu știu de ce nu sunt extraordinar de entuziasmat de această veste. Poate aș fi dacă Axl ar trece la dietă și ar dovedi că încă poate să facă un show decent la un concert.

Grăsanul Axl Rose

3. Dacă tot am ajuns să vorbim de muzica rock, probabil ați auzit vestea care ne-a întristat pe mulți, Lemmy Kilmister de la Motörhead a decedat, la vârsta de 70 de ani. Trupa a anunțat deja că nu va mai continua fără solist.

Nu am fost mare fan Motörhead, însă mi-au plăcut câteva melodii și mi-ar fi plăcut să îi fi văzut live. Au fost anul trecut la Exit Festival în Serbia și aveam bănuiala că vor fi anunțați și la Sziget 2015, însă nu a fost să fie. R.I.P. și tot respectul pentru cariera de excepție!

4. Cea mai tare chestie pe care am citit-o acum vreo juma’ de oră e că femeile și domnișoarele din China trebuie să treacă peste un concurs de frumusețe în costum de baie, pentru a deveni stewardese pentru anumite companii aeriene.

Nu am călătorit niciodată în afara Europei și nici nu prea am de gând să o fac (asta probabil într-o altă poveste), însă am prieteni care au făcut-o și mi-au spus că stewardesele arată mult mai bine când e vorba de zboruri în afara Europei. Acum înțeleg și de ce. Și dacă v-ați fi așteptat la o părere asupra subiectului, fie! Bărbat fiind, îmi convine, atât pot să zic. 😀 Printre altele, abia aștept feministele să îmi scrie clasicul toți bărbații-s niște porci. Păcat că n-am avut niciodată ocazia să le întreb: femeie, te culci cu niște porci?

5. Cea mai mișto am lăsat-o la sfârșit și anume că aveți mai puțin de 12 ore de a vă cumpăra biletele la cel mai ieftin preț, la Sziget Festival 2016, care are loc în Budapesta.

Dacă nu ați auzit de festival, trebuie să vă spun că e singurul din Europa care a câștigat până acum de 2 ori premiul de cel mai bun festival din Europa (în 2011 și în 2014), din cadrul Festival Awards și are șanse foarte mari să câștige și a treia oară, pentru ediția din 2015. O să vedem.

Numele anunțate până acum pentru Sziget 2016: Bastille, CHVRCHES, Bloc Party, Sum 41, Nicky Romero, Bring Me the Horizon, Kodaline, M83, MØ, Naughty Boy, John Newman, Parov Stelar și Sigur Rós. Ce se știe sigur e că niciunul dintre aceștia nu va fi headliner și că primul sau primii headlineri îi vom afla prin februarie. Clipul de la început e aftermovie-ul de la Sziget 2015. Dacă vă luați biletele pentru 2016, scrieți-mi, fiindcă poate ne vedem acolo. Cheers!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *