Premierul Sorin Grindeanu, un alt mincinos notoriu?

Prim-ministrul Sorin Grindeanu, ne-a prezentat azi, în sfârșit, cartea coperta cărții Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă, despre care aproape toată lumea vorbea că nu există.

Problema e că premierul iar a fost prins cu minciuna. Dacă vă uitați pe a doua poză, se poate observa ISBN-ul acelei cărți: 973-8245-04-4.

Sorin Grindeanu, un mincinos notoriu

Sorin Grindeanu, un mincinos notoriu

Dacă ne punem să căutăm ISBN-ul pe Google, vom observa că Monografia comunei Obreja, Editura Ionescu, Caransebeș, 2002, are același ISBN. Sau cel puțin așa pare, fiindcă…

…dacă ne punem să căutăm Monografia comunei Obreja pe site-ul Bibliotecii Naționale a României, descoperim că de fapt are un ISBN greșit pe site-urile pe care le dă Google ca rezultat. Acesta e, de fapt, 973-8245-06-0.

OK, dar cum rămâne cu cartea premierului Grindeanu? Nu asta ne interesează? Ba da!

Căutăm cartea premierului Grindeanu pe site-ul Bibliotecii Naționale a României după ISBN și descoperim că, până la urmă, o altă lucrare are ISBN-ul acesteia: Dreptul la adevăr : Contribuţia mişcării legionare la lupta de rezistenţă împotriva comunismului, Vol. 2, care după o căutare mai amănunțită pare să fie un material scris de Filon Verca, la aceeași editură din Caransebeș.

Mai aveti nevoie si de alte dovezi ca Grindeanu e un mincinos?

Mai aveti nevoie si de alte dovezi ca Grindeanu e un mincinos?

Dacă ar fi fost cu adevărat „băiat deștept”, probabil că ar fi ascuns acel ISBN sau mai întâi ar fi verificat dacă nu cumva există deja o lucrare cu același număr, să ne prindem mai greu că de fapt el tot nu a scris nimic, însă, probabil că nu îi pasă, fiindcă și-a atins deja scopul: electoratului său îi este suficient să vadă copertele față-verso, pentru a se lăsa convinși de faptul că el chiar a scris și a publicat o carte, iar noi, intelectualii, suntem plătiți de Soroș și manipulăm pe net la comanda multinaționalelor.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *