Să vă explic, pe scurt, de ce România e o „țară de cur”

Acum că v-am atras atenția cu clipul de mai sus, realizat de un fan la Sziget 2011, am văzut o chestie pe Roddit și anume că România este o țară de cur. Am intrat să văd despre ce e vorba, mă așteptam să fie ceva funny.

Well, se pare că cei de la Pornhub au făcut un studiu care arată că din România au avut loc mai multe căutări la ei pe site pentru cuvântul „butt”, decât pentru „boobs”. Și mai amuzant e faptul că posterioarele sunt mai căutate decât sânii chiar și în SUA sau în Islanda. Harta țărilor, în funcție de căutări, e cea de mai jos:

Pornhub: Boobs vs. butts

Pornhub: Boobs vs. butts

Am o explicație plauzibilă pentru preferințele celor 3 țări „de cur”:

1) SUA – o au pe Kim Kardashian. Când vezi posteriorul ei zilnic la TV și în presă, mi se pare ceva normal să ți se întipărească ideea că posterioarele sunt mai mișto decât țâțele.

2) Islanda – femeile lor nu au țâțe.

3) România – e vina „feministelor”. Zău așa, au trecut mai mult de 25 de ani de la comunism și încă sunt destule gagici care umblă decoltate și, dacă îți alunecă privirea mai jos de ochii lor atunci când ești cu ele la restaurant, vor considera că… [insert bullshit feminist thinking here]. Unii după ce vor trece prin sentimentul de a fi etichetați ca țărani/misogini/idioți/cretini/bădărani etc., vor ajunge să se uite mai mult după posterioare pe stradă și nu după țâțe.

Anyway, întrebare de baraj pentru feministe: de ce umblați decoltate dacă vă deranjează să ne uităm la țâțele voastre?

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *