Secretara Codrin Ștefănescu de la PSD și-a luat o mică muie pe Facebook

Ați auzit vreodată de Codrin Ștefănescu? Eu am auzit de el abia acum câteva luni, atunci când am văzut o tipă pe care o credeam mișto, dându-i like pe Facebook la câteva poze cu citate motivaționale, în genul lui Tony Poptămaș. Se pare că domnul în cauză e „secretara” PSD-ului și că a reușit să își strângă aproape 200.000 de followeri pe Facebook postând numai poze cu căței, iepurași, concedii și, bineînțeles, cu nelipsitele citate motivaționale.

Totul însă până la un anumit punct. Ieri și-a anunțat prezența la mitingul Latrinei 3, alături de Badea și Gâdea și a început să își ia niște găleți de muie, fiindcă mulți nici măcar nu s-au uitat cine e atunci când i-au dat follow. Trei exemple:

Codrin Stefanescu e un bou

Codrin Stefanescu e un bou

Codrin Stefanescu e un bou

Codrin Stefanescu e un bou

Codrin Stefanescu e un bou

Codrin Stefanescu e un bou

Amuzant e și comentariul de top de la această poză motivațională la care dau like toate fetele care visează la prințișori care cresc în copaci:

Codrin Stefanescu e un bou

Codrin Stefanescu e un bou

Printre altele, acest libidinos e unul dintre cei mai bogați politicieni români: fosta iubită și totodată mă-sa fiicei sale a cumpărat în 2006 un imobil de birouri pentru suma de 360.000 euro. În 2003, Codrin Ștefănescu a dat 30.000 euro pe un imobil care acum găzduiește o galerie de artă. În 2007, Ștefănescu și-a luat un apartament cu 115.000 euro. Tot atunci, și-a luat încă un apartament cu 140.000 euro. Dacă aceste sume nu vă impresionează, pentru casa în care stă în prezent, Codrin Ștefănescu a achitat 2.9 milioane de euro, dar deține și alte terenuri și proprietăți, conform articolului din EVZ. Întrebarea e: de unde această avere? Probabil că nu mai e mult până când DNA va pune ochii și pe el.

Codrin Stefanescu e un bou

Printre altele, frumoasa secretară a PSD-ului a făcut parte și din alte partide, la fel de jegoase. Între 2000 și 2004 a fost deputat în Parlamentul României din partea PSD, adică exact în perioada în care Adrian Năstase aranja ca jurnaliștii să fie bătuți dacă scriau de rău despre PSD-ul mult iubit și venerat. În 2006 devine membru al Partidului Conservator, adică partidul securistului Voiculescu, aflat la închisoare și totodată patronul Antena 3 (oare de ce a participat ieri la mitingul latrinei licheaua?). Și, să vi se facă greață și mai tare, a fost și vicepreședinte PRM, partidul lui Vadim Tudor, marele iubitor de țară.

Ești frumoasă ca o stele, doamna secretară! Frumoasă foc!

Codrin Stefanescu e un bou

2 Comments
 • Codrin Turcanu
  February 21, 2017

  Mai nenea Marian, interesant articolul..si iti comentez abia acum pentru ca nu am stiut de prezenta lui. Vreau doar sa iti spun ca esti prost informat si din aceasta cauza te exprimi intr-un mod tendentios si putin agresiv, soft as putea spune..esti jurnalist de scandal? Cancan ceva?
  De ce spun ca esti prost informat? Ca sa te citez : “fiindcă mulți nici măcar nu s-au uitat cine e atunci când i-au dat follow.”
  Nu as fi dat niciodata in viata mea Like sau Follow unui asemenea specimen…poate au dat alti prieteni, amici sau persoane din lista mea si asa mi-a aparut pe wall..sau poate eram la follow-eri, nu mai stiu. Dar tin sa iti amintesc faptul ca de obicei asa-numitele persoane publice platesc Facebook-ul pentru a-i oferi utilizatori care sa le dea Like, Follow, etc. Deci mai mult ca sigur si tu urmaresti ceva “vedete de carton” fara sa stii.
  Acum, odata aparut pe wall-ul meu, nu am putut sa-l evit..pur si simplu nu pot ignora prostii si prostimea.
  Sanatate! 🙂

  • Marian
   March 4, 2017

   Facebook nu are program de sponsorizare pentru conturile personale, are doar pentru pagini, prin urmare ori ti-a aparut in “ticker”, pe motiv ca un prieten apropiat probabil i-a dat like / i-a comentat sau chiar i-ai dat follow, fiindca avea diferite postari gen Tony Poptamas la care se dadeau share masiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *