Am tricouri rock și un tricou punk cool

Azi mi-am cumpărat încă un tricou rock de la Bestial Records, din Timișoara. Îmi plac băieții ăștia, sunt de treabă și oferă produse ok din punct de vedere al raportului preț / calitate.

Doar o singură chestie, dar asta nu e ceva ce are legătură cu magazinul în vreun fel, ci mai degrabă cu tricourile de muzică… de ce toate tricourile rock (și nu numai) trebuie să fie negre? 🙂 Mie îmi place artenativul, british rockul, britpopul, indie-ul și reggae-ul în general. Ok, și un pic de hard rock, dar nu PREA hard. Și pentru că m-am săturat să cumpăr tricouri negre, azi am luat primul tricou rock color. Mai exact, tricou punk cu Sex Pistols. Dar tricoul e color fiindcă are culorile albumului legendar din anii ’70, și anume Never Mind the Bollocks, Here’s the Sex Pistols. Bănuiesc că dacă nu era un album atât de cunoscut și cu un design atât de simplu, dar cu un mesaj un pic cam rebel, culoarea tricoului era tot neagră.

Tricou cu Sex Pistols

Până acum am cumpărat 3 tricouri de la ei:

  1. Primul tricou (negru) a fost unul cu Guns n’ Roses. E un tricou prea șmecher (puțin cam larg, though) și încă e, deși e doar cu logoul trupei în față, iar pe spate scrie numele trupei.
  2. Al doilea tricou a fost cu Pink Floyd, mai exact cu ultimul lor album, The Division Bell. Tricoul e tot negru, doar poza imprimată (care e coverul albumului e color) + numele trupei, de pe spate.
  3. Al treilea tricou cumpărat n-a mai fost unul rock. A fost însă unul reggae și anume cu Bob Marley. Tot negru. Măcar astea de-ar fi verzi, în stil Jamaica! 🙂
  4. Am mai cumpărat un tricou rock cu Radiohead de la Bestial.ro, dar nu pentru mine, ci pentru o persoană specială. Tot negru. 🙂

…Și iată-mă acum și cu un tricou punk! Cam asta e mica mea „colecție” de tricouri cu și despre muzică.

Voi ce tricouri cool aveți? 😀

P.S. Nu eu sunt în poză!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *