Să ne reamintim cine este demagogul Adrian Ștef

E interesant că tocmai domnul Adrian Ștef de la partidul ALDE s-a găsit să devină cel mai aprig contestatar al UDMR și să iște un scandal interetnic în județ, folosindu-se de numele marelui fotbalist sătmărean, DIDI PRODAN. În primul rând, de câteva zile se laudă pe Interneți că el este primul care a propus ca numele Stadionului Olimpia să devină Stadionul Daniel Prodan. Nu e adevărat, dumnealui este doar primul care a propus „în mod oficial”. Cel care a fost cu inițiativa, de fapt, este Andrei Pașca din PNR, tocmai pe pagina de Facebook a domnului primar.

Răspunsul domnului primar de atunci a fost suficient de concret: la cum arată în acest moment, ar fi o jignire la adresa fostului component al Generației de Aur ca stadionul să fie redenumit înainte de o renovare sau construirea unui nou stadion!

Ce a declarat tatăl domnului primar mă interesează foarte puțin, însă nu pot să nu observ ipocrizia de pe fața domnului Adrian Ștef, care încearcă să se folosească de subiect în scopuri personale. Se zvonește prin oraș că, după ce Burleanu l-a dat afară pe Prodan de la FRF, Consiliul Județean, al cărui președinte era chiar Ștef, nu a mișcat nici măcar un deget pentru a-i oferi un post lui Didi în conducerea Olimpiei, deși suporterii îl voiau demult plecat pe Dan Băbuț, preferatul domnului Ștef și care e direct responsabil pentru datoriile de care încă mai are parte Olimpia. E important de menționat că Prodan a fost un manager foarte bun, absolvind Institutul Johann Cruyff, secția Management. A avut un oarecare merit pentru construirea stadionului National Arena, pentru construirea bazei sportive Rania și a ajutat foarte mult și fotbalul de la Moftinul Mic. Pe omul lui Ștef ce l-a recomandat să ocupe funcția de președinte la Oli?

Printre altele, mi se pare chiar interesant cum tocmai televiziunea percheziționată de DNA (fiindcă foarte probabil a fost finanțată ilegal tocmai de Adrian Ștef) a transmis acel material cu tatăl primarului.

Am și un mesaj de transmis, pe această cale, domnului Adrian Ștef: dacă în mandatul dumneavoastră l-ați fi pus pe Didi Prodan președinte la Olimpia, probabil că stadionul deja s-ar fi numit Stadionul Daniel Prodan, fiindcă ne făcea el unul nou sau l-ar fi modernizat pe actualul, fără să ne ispitească cu niște iluzii numite „machete”, pe care le-ați folosit dumneavoastră. Probabil că clubul nu era în datorii și probabil că eram deja în Liga I. De când au plecat oamenii dumneavoastră de la conducere ne batem la promovare în prima ligă, chiar dacă avem datorii. Sper să nu mai puneți mâna vreodată pe ceea ce înseamnă Olimpia și, dacă aveți suficientă demnitate, nu vă mai folosiți de imaginea simbolului Daniel Prodan în campanie electorală. Vă mulțumesc!

Foto: Instagram

4 thoughts on “Să ne reamintim cine este demagogul Adrian Ștef

 1. Eu i-am propus lui Didi de mai multe ori să vină la Olimpia să ne ajute,dar pe atunci deținea funcție la FRF si a refuzat.Am mesajul lui Didi, care pot să îl fac public, dacă e nevoie, în care îmi mulțumește si acum ,ultima dată,când l-am propus pe Didi si nu avea funcție la FRF, dar Consiliul Director a refuzat.Au adus de la TG Mures ceva pila de’alor.Deci e fals ce scrieți, aștept să vă arăt comentariul!O seara frumoasa.Nu mă interesează ce au făcut cei de la PNR,inițiativă de ieri a venit din suflet,eu si fratele meu am copilărit cu Didi.

  1. Chiar sunt curios, fiindca Daniel Prodan a fost dat afara de catre Razvan Burleanu inca din 2014. Ati fi avut timp suficient sa il convingeti sa vina la Olimpia.

   Apropo de pila, daca va referiti la domnul Karda, acesta ocupa postul de team manager la Olimpia atunci cand era propus Prodan. Didi Prodan din punctul meu de vedere ar fi fost mai potrivit pe post de presedinte al clubului, nu de team manager, dar chiar si asa, din cate se zvoneste, domnul Szilagy l-a propus ultima data ca team manager pe Didi la Oli si nu dumneavoastra.

   1. domnule Marian orice ar zice sau face Adrian Stef asta ii da dreptul donului consilier judetean Kereskenyi sa vb asa de Prodan????esti spalat pe creier sau platit de udmr ??? cu poti sa dai vina pe cineva si sa ii gasesti alibi acestui om care a jignit un are idol satmarean?????

    1. Presa e plina deja de declaratia domnului consilier, prin urmare n-am dorit sa dedic un articol separat si acestui fapt, asa ca am decis sa scriu direct despre modul ticalos in care e folosit numele lui Daniel Prodan in campania electorala. Acea declaratie a fost o opinie la adresa lui Didi, cu care eu nu sunt nicidecum de acord si, din nefericire, a venit din partea unui minoritar, dar nu a fost adresata tuturor romanilor, pentru a fi promovata sub forma unui conflict intre etnii, asa cum incearca sa promoveze intregul scandal partidul domnului Stef.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *