Surse: Din 2020 vom avea autostradă de la Satu Mare până la Constanța

Constanța, Marea Neagră

Iată că de când a fost clasat dosarul lui Ovidiu Silaghi, fost Ministru al Transporturilor, actualul Guvern a decis să preia un vechi proiect realizat de către dumnealui, mai exact fiind vorba despre construirea unei autostrăzi între Satu Mare și Constanța, având în vedere că trenul ajunge abia în aproximativ 23-24 de ore până acolo.

E chiar o veste bună pentru sătmăreni, fiindcă din douăzeci-douăzeci vor avea ocazia să ajungă la mare pe ruta Satu Mare – Budapesta – Szeged – Novi Sad – Belgrad – Leskovac – Sofia – Plovdiv – Varna – Constanța.

Autostrada Satu Mare - Constanța
Autostrada Satu Mare – Constanța

S-a dovedit încă o dată că doar gura e de hateri și că actualul Guvern chiar își face treaba. Fără sprijinul actualului Ministru al Tineretului și Sportului (care, by the way, a pus lacăt pe gurile contestatarilor, demonstrând tuturor că nu numai calitatea de a fi tânără o recomandă pentru postul de ministru) și al parlamentarului Gabriel Leș, o autostradă de la Satu Mare la Constanța ar fi fost doar un vis frumos!

Să nu uităm, totuși, să mulțumim pentru sprijin și premierului Ungariei, Viktor Orbán, care urmează să construiască o autostradă de la Petea până la Mátészalka.

Mulțumim PSD!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *