Brian Tracy vine la Cluj-Napoca!

Marele antreprenor român, Lorand Suarez Saș, organizează cel mai mare eveniment antreprenorial din România din acest an, la Cluj-Napoca!

După festivalul Untold, de mare succes, clujenii vor avea parte de încă un eveniment extraordinar în acest an: unul dintre cei mai tari antreprenori ai lumii, Brian Tracy, vine la Cluj-Napoca!

Zvonurile zic că evenimentul de proporții va avea loc tocmai pe Cluj Arena, fiindcă „U” oricum va retrograda, iar domnul Boc nu e dispus să investească pentru a salva echipa de fotbal, dovada e chiar faptul că sâmbătă au luat bătaie cu scorul de 3-1 de la sătmărenii mei, de la Oli. După seminarul extraordinar se pare că vor avea loc și concerte cu David Guetta, Avicii, dar și ultima șansă de a-i vedea live pe cei de la Black Sabbath, deoarece au fost anunțați la Cluj în cadrul turneului „The Final Tour”. Am auzit că Ozzy Osbourne va striga cât (mai) poate el de tare „Who the fuck is Brian Tracy?”, după ce a mai făcut asta live, într-o emisiune, când a fost întrebat de Justin Bieber:

Și are toate motivele să facă asta, fiindcă marele antreprenor cu peste 1.5 milioane de like-uri pe Facebook (aproape la fel de multe precum Iohannis, by the way) nu are pagină de wikipedia și nici nu a studiat la Harvard, așa cum îi place lui să pretindă! De ce nu are pagină de wikipedia? Fiindcă orice informație cauți pe net despre el, e o informație PLĂTITĂ / RECLAMĂ! Oare când vor învăța românii că nu orice zboară se mănâncă? Am înțeles că gluma mea de 1 aprilie a părut cât se poate de reală, dar atunci când adevărata informație se află la un click distanță și nu poți să vezi că tu de fapt ești pe cale să mergi la un eveniment de escroci și pentru escroci… îmi confirmă teoria nebună că românului îi place să fie prostit, în general. Fake it until you make it!

Marele Brian Tracy nu are pagină de wikipedia
Marele Brian Tracy nu are pagină de wikipedia

Printre altele, eu sunt bine, merci. Vă salut din Bavaria, cea mai bogată zonă a Germaniei, unde voi rămâne până weekendul viitor.

P.S. Vă recomand să citiți și acest articol, scris de un adevărat psiholog și nu de un dobitoc care a urmat un curs de 40 de ore pentru a deveni „antreprenor”, dacă pe mine nu mă credeți.

One thought on “Brian Tracy vine la Cluj-Napoca!

  1. eu am inceput sa dau unfollow persoanelor care posteaza chestii motivationale pe facebook si unfriend celor care participa la seminarii organizate de sarlatani!

    amuzant e ca degeaba le zic in privat ca nu asa se invata afaceri… ei tot se duc sa-i vada pe acesti falsi antreprenori si speakeri motivationali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *