Sunt cel mai bun blogger din Satu Mare

Cel puțin așa zice Google momentan. Iar ce zice el e cuvânt de lege. 🙂 N-am nevoie de un premiu din partea cuiva din județ să mă declare ca fiind cel mai bun cât timp Google zice că eu sunt the best!

Totuși, îmi doresc ca în curând primul rezultat să fie direct marianvanca.com, nu un articol de pe blog. Bănuiesc că în curând va apărea și această postare printre rezultatele căutării. Știu că nu prea sunt căutați bloggerii din județ și că sunt cam foarte puțini aici. Păcat. Voiam să am concurență ceva mai mare pe această expresie, dar e ok și așa, l-am ales doar for fun.

Marian Vanca, cel mai bun blogger din Satu Mare

Mi-aș dori să crească bloggingul în Satu Mare, dar mulți nici nu știu ce înseamnă să deții un blog. E fain, simplu și te simți mai faimos. 😀

Voi cum credeți că ar trebui să fie încurajați tinerii să se apuce de blogging (desigur, NU ăia care n-au un cuvânt serios de zis sau care nu știu să își exprime o opinie) dintr-o anumită zonă a țării? Eu cred că Satu Mare e un județ cu potențial. Și totuși, de ce credeți că sunt doar 3-4 bloggeri din județ?

P.S. La mulți ani Google! 🙂

8 thoughts on “Sunt cel mai bun blogger din Satu Mare

  1. Poate nici la mine in oras nu exista cineva care sa aiba blog, dar asta nu inseamna ca sunt cea mai buna. Si dac as fi, as prefera sa mi-o zica cineva.
    Nu cred ca datorita unui search in Google esti ceea ce te-ai autointitulat. 🙂

  2. Daca mi-ar spune o persoana ca sunt cel mai bun, as considera chestia asta ca un compliment (avand in vedere ca nu prea sunt specialisti in blogging aici). Asa ca e mai bine sa ma autointitulez ca fiind cel mai bun si sa imi spuna un motor de cautare “Da, asa e!”. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *