I’m more “responsive” now

M-am săturat de vechiul template de WordPress. Era la modă cândva, dar cu timpul a devenit old school și cam nașpa. Aveam nevoie de o themă responsive și dintre toate, cea de acum mi s-a părut cea mai ok, mai ales că a fost free. A avut totuși nevoie de câteva modificări (și poate voi mai face și altele în timp) pentru a face blogul să fie pe bunul meu plac, dar acum aproape tot mi se pare în regulă.

Pentru cei care nu le au cu web designul, responsive web design e calea de a face un site web să fie „adaptabil”. Mai exact, când intri de pe un device mobil acesta să își dea resize automat, astfel încât navigarea pe site să fie cât mai ușoară. De asemenea, puteți să dați resize și ferestrei de la computer, efectul este același. Mai multe despre asta aici.

Printre altele, examenele le-am luat cu brio, iar pe lângă asta m-am și angajat în domeniu, pe timp de vară. Hope you like the new look! 🙂

Wordpress

2 thoughts on “I’m more “responsive” now

  1. E de bun augur modificarea 🙂 Acum nu ramane decat sa revii la activitatea de acum ceva vreme si sa te dedici mai mult blogului. Succes in noul job!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *