Noel Gallagher, Sia, Jake Bugg, Crystal Castles și alții la Sziget 2016!

Noel Gallagher, membru al fostei trupe de legendă Oasis, va fi la Sziget 2016, în Budapesta, în această vară! Noel Gallagher’s High Flying Birds este proiectul solo pe care îl prezintă marilor festivaluri din lume de când s-a destrămat trupa al cărei lider a fost, alături de fratele său, Liam. Printre altele, clipul de mai sus e concertul său de anul trecut de la Roskilde, cel mai mare festival din nordul Europei.

Câteva fun facts despre Noel:

* E suporter de mic copil al celor de la Manchester City, spre deosebire de cei care au devenit fani doar după titlurile câștigate recent.

* El și fratele său au învățat să cânte la chitară după „auz” și nu după notele muzicale de pe diferite hârtii.

* E poreclit „Godlike Genius” din 2012, când a câștigat acest premiu din partea revistei NME.

Mi-am dorit dintotdeauna să îl văd live pe Noel, nici nu știți cât sunt de bucuros că am șansa de a-l vedea live în această vară! Ar fi fost mai frumos într-un Oasis reunion, dar nu se știe dacă și când va avea loc. Un bonus e faptul că la concertele sale cântă și melodii din „era Oasis”.

Alte nume anunțate: cunoscuta cântăreață australiană Sia, Jake Bugg, Crystal Castles, Travis Scott, Wilkinson, Molotov, Excision, Dyro, UNKLE, AURORA, Oscar & the Wolf, JAIN, Tourist, Quimby și BRAINS.

Dintre cei anunțați nu cred că va fi vreunul headliner, posibil doar Noel Gallagher’s High Flying Birds. Multe nume din cei anunțați nu vor fi pe scena mare, ci pe celelalte scene ale festivalului. Detalii despre programul festivalului vor apărea cu siguranță în curând. Vă reamintesc faptul că Sziget are loc în perioada 10-17 august și se mai cunoaște și faptul că Noel și Sia vor interpreta în data de 15 august.

Și un mesaj din partea lui Noel pentru Untold:

Noel Gallagher - godlike genius
Noel Gallagher – godlike genius

Nu vă speriați, ce are în mână e premiul de Godlike Genius! 😀

2 thoughts on “Noel Gallagher, Sia, Jake Bugg, Crystal Castles și alții la Sziget 2016!

  1. scrii frumos,pacat ca esti hater. 90% din articole sunt atacuri la Untold Festival, ceea ce ma face sa cred ca esti hater si nu poti fi impartial si sa iau de bun orice alt articol al tau.

    1. Exagerezi. Scriu de prin 2012, cu unele întreruperi. Untold e din 2015. Despre care 90% vorbim?

      Printre altele, Untold merită din plin toate atacurile, motive fiind destule: 1) e un instrument politic; 2) e organizat de un interlop penal și corupt; 3) se laudă peste tot că au câștigat premiul de cel mai bun festival din Europa, dar nimeni din Europa (dintre ăia care frecventează festivaluri mișto – unii frecventând chiar mai multe pe an) nu e interesat să vină la Cluj-Napoca pentru festival, în afara românilor, bineînțeles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *