Noisia au confirmat participarea la Sziget Festival, în Budapesta!

Trioul olandez de muzică electronică, Noisia, a confirmat pe site-ul oficial, participarea la Sziget Festival din Budapesta, în data de 16 august. Scena pe care vor interpreta încă nu o știm, însă instinctul îmi spune că e vorba de cortul uriaș A38 sau de Telekom Party Arena.

De asemenea, pagina de Facebook oficială a festivalului, a promis acum 2 zile că vor anunța nume noi săptămâna viitoare. Nu știm dacă vom afla și ultimul cap de afiș tot atunci (pentru Day -1), dar ar fi frumos să fie așa, având în vedere că, anul trecut, în data de 4 iunie (azi se împlinește exact un an), i-au anunțat pe Kings of Leon ca fiind ultimii headlineri ai festivalului.

Până atunci, putem doar să intuim cine va fi ultimul cap de afiș. Recitind articolul meu de la sfârșitul lui aprilie, oricare nume de acolo poate să urce pe Scena Mare la Sziget, în afară de Red Hot Chili Peppers, care vor susține 2 concerte în Budapesta, dar în 1 și 2 septembrie și nu în perioada festivalului, 10-17 august.

Apropo, dacă doriți să vă petreceți și voi concediul la Sziget, ar cam trebui să vă grăbiți, fiindcă peste 90% din abonamentele de 7 zile au fost deja vândute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *