VIDEO: Reacțiile politicienilor sătmăreni la decizia CCR, cu privire la Iohannis – Toader – Kövesi!

Reacțiile Ministrului Tineretului (și Sportului) și al parlamentarului GabrieLaș nu le voi posta aici, fiindcă sunt predictibile (OK, poate că nu au zis încă nimic, dar în zilele următoare o să vedeți că vor spune că noi, ăștia care ieșim în stradă la proteste, fie la Satu Mare, fie la Cluj-Napoca, Timișoara sau la București, reprezentăm statul paralel și că suntem niște staliniști și soroșiști).

Dar mă așteptam la ceva mai multă activitate din partea celorlalte partide locale, mai ales în momente precum episodul de azi, când Curtea Constituțională a decis că rolul Președintelui României este cel de secretar sau al unui notar.

Da, cam asta e treaba la Satu Mare. Politicienii nu spun nimic atunci când se dezbat subiecte de interes național (prin urmare și de interes local), pe orice canal de știri, chiar și pe Latrina 3. E inadmisibil ca țara să fiarbă și tu să nu emiți nicio părere sau niciun comunicat de presă. Măcar așa am ști și noi cu cine să votăm la următoarele alegeri locale, europarlamentare și/sau parlamentare.

Dacă sunteți curioși și de clipul video cu reacțiile oamenilor politici din Satu Mare, trebuie doar să dați click pe imaginea de mai jos!

Dragnea și gagica sa
Dragnea și gagica sa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *