Sziget Festival este primul din lume care îi anunță ca headlineri pe Muse în acest an!

Muse, anunțați ca headlineri la festivalul care a câștigat Best European Line-up, Sziget 2016! Trupa britanică nu a anunțat până acum participarea la niciun festival în acest an, ei având concerte numai pe diferite stadioane din lume, iar aceasta este prima confirmare oficială la un festival. Toată lumea se gândea la Red Hot Chili Peppers, dar se pare că maghiarii ne-au oferit o surpriză și mai mare.

Muse au mai fost la Sziget în 2002 și în 2010, iar sus puteți să urmăriți în întregime concertul lor de la Glastonbury, din 2010.

Alte nume anunțate azi: The Last Shadow Puppets (abia aștept să-l văd pe Alex Turner live), Bullet for My Valentine, Róisín Murphy, Years & Years, The Neighbourhood, Jess Glynne, DATSIK, The Lumineers, Parkway Drive, K.I.Z., Kovacs, Opgezwolle.

Nume anunțate anterior: Bastille, Sigur Rós, John Newman, Sum 41, Parov Stelar, Nicky Romero, M83, CHVRCHES, Bloc Party, MØ, BRING ME THE HORIZON, Kodaline, Naughty Boy.

Există și pentru fanii Untold ceva: a fost anunțat și David Guetta. Când va fi el pe Mainstage, probabil va fi ceva mai mișto în A38, a doua cea mai mare scenă de pe insulă.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *