Din ce în ce mai multe persoane se simt vedete pe Instagram

Cum e sesiune și uneori am nevoie de câte o pauză, mă mai uit și eu, din când în când, la ce mai e nou pe Instagram: fac browsing printre diferite hashtaguri sau locații etc., fiindcă unele poze chiar sunt faine și mă bine dispun, însă asta nu înseamnă că nu am observat și alte chestii mai nașpa, să zicem așa, nu neapărat la poze, ci la unele persoane din spatele acestor poze.

Eu am vreo 283 urmăritori momentan, iar o poză pe care o postez strânge, în medie, cam 35 de like-uri, ceea ce mi se pare mai mult decât decent, însă am văzut și unele conturi cu peste 1200-1300 de followeri, care strâng maxim 60-70 de like-uri / poză. Nu vreau să mă laud, doar vreau să subliniez faptul că eu iau, în medie, like-uri de la 12.5% din numărul de followeri, pe când alte persoane care se simt vedete pentru acel număr mai mare de urmăritori, abia de iau ceva – în cel mai bun caz iau inimioare de la 6% din totalul de urmăritori. Prin urmare, nu, draga mea (sau dragul meu), nu ești o vedetă, doar crezi că ești.

Printre altele, unele gagici mișto strâng urmăritori la colecție printr-o metodă simplă: „am niște poze în care arăt foarte bine, în unele sunt chiar decoltată, ia să dau follow acestui tip, fiindcă el sigur îmi dă înapoi și apoi eu îi dau unfollow după câteva ore”. Uite așa ajung unele să urmărească maxim 200 de persoane și să fie urmărite de vreo minim 5000, doar în câteva zile. Drăguț, numai că mai nou există niște tooluri mișto online, să poți să verifici persoanele care fac asta, so I’ll unfollow you back.

Nu înțeleg nici fetele, dar mai ales, nu înțeleg băieții care postează poze seminud luate de pe net, de genul în care un tip trage de chiloți o duduie dezbrăcată și care stă cu fața la perete. What the fuck, dudes? Credeam că au trecut vremurile în care vă puneați avatare de genul pe Yahoo! Messenger sau poze de genul pe hi5 (bine, alea erau cu voi), dar nu. Înțeleg, în schimb, că vrei să pui o poză de pe net sau un screenshot făcut cu telefonul, dacă vrei să ne comunici ceva. Și eu am făcut asta și nu mi se pare nimic în neregulă. În schimb, voi ce ne comunicați cu pozele voastre luate de pe net? Că sunteți needy sau attention whores?

Ah, și mai sunt vedetele care bagă poze pe Instagram, făcute cu un aparat foto profesional și nu cu telefonul. Inițial, ideea celor care au implementat aplicația era să fie posibil să împărtășim cu lumea poze cât mai mișto, realizate cu ajutorul unui telefon, nu cu al unui DSLR. Nu am nimic împotriva acestor poze, doar că probabil locul lor ar fi pe Facebook. Recunosc că am mai postat și eu câteva în trecut, dar alea nici măcar nu erau făcute de mine. Toate pozele pe care le-am făcut eu, din 2015 și din 2016, sunt realizate cu al meu Xperia Z3, produs de Sony, compania care mi-a plătit și ea câteva mii bune de euro pentru a le face reclamă în această postare, la fel cum chiar au ghicit unii că am fost plătit pentru a scrie și acest articol despre Untold.

Și, dacă tot veni vorba de Instagram, poftiți, mai jos, niște poze mișto la care vă invit să dați like – glumesc. 🙂 Nu termin această postare până când nu vă întreb și pe voi dacă vă deranjează ceva anume, la Instagram. Dacă da, ce vă deranjează, mai exact?

This is for you, @luciana.nitu! 😂🍕 #pizza

A photo posted by Marian Vanca (@marianvanca) on

Voiam să văd dacă sunt la fel de bun la mușcat într-o felie de pizza, precum Suarez la mușcat în fotbal.

An already #classic #view from the beautiful #city of #Timisoara. ☺😎🌆 #landscape

A photo posted by Marian Vanca (@marianvanca) on

Azi în Timișoara, mâine-n toată țara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *