Citesc CanCan. Urăsc CanCan

CanCan punct ro a ajuns să fie un site unde frustrații își pot vărsa nervii, deși habar nu au de subiect. Azi a început Vocea României. Da, emisiunea aia nașpa, dar la care mă uitam anul trecut, când puteam, dintr-un singur motiv: Aldo Blaga.

Acum care e faza că până acum sigur n-ați înțeles nimic. Am dat un search pe Google pentru „aldo blaga” și mă trezesc cu acest articol în față, din 5 iulie 2012. Până acum nu știam de asta. N-am să critic jurnalismul de calitate inferioară prea mult, ci faptul că tot felul de frustrați comentează diferite articole de pe CanCan fără cunoștință de cauză. E ușor să îți exprimi părerea, dar uneori your 2 cents are shit.

CanCan

Acum pe lângă asta, văd că în articolul de față tipa pe nume Laura Sârbu a încercat să folosească comentariile din CanCan pe post de probe la procesul privind testul de paternitate, având în vedere că și mama artistului s-a implicat, răspunzându-i în articol la comentariile Laurei. Văd că relația celor doi a durat doar o lună, ceea ce mă face să cred că ea a „inițiat” toată treaba și tot ea s-a plâns prin presă acum câteva luni că va avea un copil care doar s-ar putea să fie al lui Aldo. Doar-doar va obține și ea o pensie alimentară „cerșind”.

Reviste gen CanCan ar trebui interzise, din mai multe motive:

 1. Unele puștoaice de clasa a V-a, a VI-a citesc toate rahaturile din presă și le folosesc pe post de sursă de inspirație, iar apoi încep să viseze să și-o tragă cu vedete cât mai mari. Când sunt studente deja-s profesioniste și au un plan bine pus la punct. 😀 La prima ocazie fac hit & run și vedeți ce se poate întâmpla.
 2. CanCan nu e o sursă sigură de știri.

  “Nu stiu sa fi avut mai mult de doua sau trei iubite, in
  rest, aventuri ca orice tanar rebel”, a spus unul dintre apropiatii cantaretului.

  Ce rahat o mai fi și asta? Jurnalism de „calitate”. Cred că și eu aș putea să fiu jurnalist la CanCan. Poate aș excela. Ah, dar eu nu sunt o târfă siliconată și de aceea nu cred că aș putea fi angajat, că din câte am înțeles așa se dau testele de angajare acolo. E un fel de prostituție la ei în redacție. Mă mir cum de nu au scris „articole” despre ei înșiși. – cel puțin așa mi-au relatat niște „apropiați ai redacției”

 3. Mulți frustrați cred tot ce apare în CanCan. Nu tot ce zboară se mănâncă. Da, se pare că cei doi au avut o relație, dar quote-ul de mai sus deja dovedește penibilitatea cancaniștilor. Poate că acel copil ce se va naște curând nici nu va fi al artistului, după ce se va efectua testul ADN. Oare vor mai publica vreun articol cei de la CanCan despre parvenita de fosta lui prietenă?
 4. Se strică imaginea multor artiști, deși în multe cazuri sunt nevinovați. Poate că și în acest caz s-a întâmplat la fel.

Aldo Blaga e un super cântăreț. Păcat că nu e promovat mai mult și păcat că sunt promovate la TV personaje gen Inna. Chiar de sunt sătmărean ca el, l-am cunoscut prima dată prin intermediul YouTube-ului, cu mult timp înainte să participe la Vocea României. Și cel mai mare păcat e că s-a încercat pătarea imaginii unei adevărate valori. Puteam să fac SEO fain „profitând” și eu de numele său, dar nu am de gând să fac așa ceva, deci nu îl voi pune numele în titlul articolului. Oricum e penibil că cei de la CanCan apar printre primele rezultate la căutări pentru „aldo blaga”.

Restu’ e CanCan!

2 thoughts on “Citesc CanCan. Urăsc CanCan

 1. tare subiectul tau. Eu nu mai ciresc demult cancan. ro insa citesc un ziar online local si raman uimit de atitudinea comentatorilor. sa nu mai vorbim cand apare un articol politic ce comentarii apar..
  Deci anul asta nu te uiti la Vocea Romanei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *