Nu poți să te uiți la clipul ăsta

Moartea lui David Bowie e cu siguranță o pierdere uriașă pentru muzică.

Vineri a lansat ultimul său album, al 28-lea, Blackstar, tocmai de ziua lui. Deși UK Top 40 și topul din SUA nu sunt încă actualizate online, se știa încă din weekend că noul său album a atins #1 în UK (detronând-o pe Adele) și #2 în SUA, dintr-o postare, de pe pagina de Facebook al lui David Bowie. Totodată, s-a lansat și clipul de mai sus. Nu poți să te uiți la clipul ăsta.

Look up here, I’m in heaven I’ve got scars that can’t be seen.

De aceea nu poți să te uiți la clipul ăsta. Și nu poți să te uiți la asta fiindcă David Bowie e legat la ochi, pe un pat de spital. Spor la teoria conspirațiilor, motherfuckers!

Un singur lucru vă mai zic: pot să aducă Untold și Tomorrowland 1 milion de DJ pentru pulime, fiindcă ei nu vor avea niciodată parte de aprecierea de care au avut, mai au și vor avea întotdeauna parte legendele rock. 90% dintre voi n-ați cumpărat în viața voastră un album de muzică original să vă arătați aprecierea față de artiștii (discutabil, eu nu i-aș numi artiști) favoriți și aruncați cu noroi în cei relevanți din industrie, pe motiv că atunci erau „alte vremuri”. Nu, ce ascultați voi e de căcat, fiindcă ascultați un playback de pe laptop. Măcar de v-ar pune Tiesto un remix de la David Bowie.

Vă salut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *