La ce să vă așteptați de la noul blog

Acest blog poate fi considerat și ca un New Year’s Resolution. Voi încerca să abordez majoritatea subiectelor într-un mod diferit față de cum o făceam până acum.

Poate că unele postări vor părea nesemnificative pentru un anumit public, însă vreau și trebuie să mulțumesc pe toată lumea. Un alt motiv pentru care acest blog va avea subiecte diversificate e faptul că Facebook practic nu îți (mai) permite să vezi toate chestiile „mișto” în News Feed, din cauza mizeriilor pe care le publică unii sau alții. Știu că poți să le dai unfollow, însă la mine vor apărea mereu alții sau alte pagini „noi” care o iau pe arătură. Tocmai de aceea voi încerca să postez aici lucrurile care mi se par mie cu adevărat faine și să le împărtășesc cu voi, însă asta nu înseamnă că acest blog va deveni un tumblr.

Revenind la subiectul principal, ar trebui să vă așteptați pentru început să găsiți niște subiecte lejere. Am de gând să intru în formă abia din 2016, iar până atunci tot ce găsiți aici e de fapt un test. Mă aștept și eu de la voi să îmi comunicați dacă găsiți buguri sau dacă vă deranjează ceva în legătură cu designul sau navigarea pe blog, fiindcă noaptea trecută mi-am permis aroganța să cumpăr acest template fully responsive și să îi dau un aspect cât de cât plăcut ochiului pe toate platformele posibile (desktop, telefon, tabletă). Aștept părerile voastre, eu sper că vă place. Întotdeauna am fost fan simplu, dar elegant și mie mi se pare că spre deosebire de fostul design, acesta e ultra rapid – better, faster, stronger.

De ce blog de tânăr frumos și liber? Fiindcă șpagatistul de la Antena 3 ne „adoră” pentru faptul că nu l-am votat pe Ponta anul trecut. Prin urmare, ați ghicit, voi scrie și despre politică ori de câte ori apare vreun subiect care mă apasă, chiar dacă eu nu sunt de fapt pasionat de asta. De fapt, sunt un hater. Un hater al manipulării. Fraților, decât să votați PSD sau aliații acestui partid, mai bine nu mergeți la vot și lăsați-i pe tinerii frumoși, liberi și intelectuali să decidă viitorul vostru și al copiilor voștri!

După cum spuneam, începând cu 2016 voi intra mai tare în „pâine”. Să fiu sincer, nici acum nu vreau bani din „online”. Și tot la modul cel mai sincer o spun că vreau cu ajutorul acestui blog să devin ascultat și înțeles. Se poate spune că e vorba de popularitate, însă nu știu dacă e cuvântul cel mai potrivit.

Lectură plăcută și sper că vă veți întoarce cât mai des pe aici pentru viitoare actualizări!

Poză via

One thought on “La ce să vă așteptați de la noul blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *