S-au schimbat multe de când ne-am citit ultima dată

Chiar s-au schimbat! Probabil că acestea au fost și cele mai importante:

* Am avut onoarea de a lucra pe un proiect de UK (care a fost și cel mai fain) la Timișoara și de a cunoaște personal doi dintre britanicii cu care lucram. Unul dintre ei este fan Liverpool, deși e din Birmingham. Când a venit la Timișoara, l-am dus la Old Lady’s Pub din Arad, un pub dedicat clubului Liverpool FC și clubului local, UTA Arad. Mi-a plăcut că a fost atât de impresionat, încât nu se aștepta să găsească așa ceva în România. În acea zi ne-a încântat și clubul pe care îl susținem, fiindcă Manchester City a pierdut cu 2-1 în fața „cormoranilor” noștri. Un alt moment amuzant a fost când la pauza meciului a venit un student care e la medicină, în Arad și care era tot din Birmingham. Cum accentul și dialectul brummie e unul foarte greu de înțeles, la un moment dat, lumea de acolo nu mai înțelegea nimic și doar ei se înțelegeau între ei. Nu știu de ce, dar mie mi se părea că îi înțeleg pe amândoi, dar e OK, poate fi și de la recordul meu personal de băut bere pe care l-am doborât în acea noapte.

* Am fost la Sziget Festival, cel mai tare festival major din Europa și, totodată, am văzut și Budapesta, woo-hoo!

* Mi-am schimbat jobul și am revenit acasă. Momentan îmi fac disertația prin actuala companie, deci drumuri la Timișoara vor mai fi, unele cât mai curând. Printre altele, am văzut cel mai mare robot din lume care știe să se deplaseze, fiind construit tot de dezvoltatorii de la actualul loc de muncă. Am făcut cunoștință și cu fondatorul companiei când am fost în Germania. E incredibil cum a reușit să facă o afacere mică, de familie, să ajungă în Top 15 la Electronic Manufacturing Services (EMS) în lume și astfel să atingă o cifră de afaceri care se apropie de 1 miliard de euro.

* Liverpool a scăpat de Brendan Rodgers și l-a pus pe Jürgen Klopp ca manager. O schimbare de bun augur, cred și sper!

* Am redeschis acest blog.

* Hai să îți arăt și cele mai faine 9 poze din 2015 de pe contul meu de #Instagram:

Ce se va mai schimba sau ce sper că se va mai schimba în Noul An:

* Vreau să îmi termin masteratul cu brio.

* Vreau să fac școala de șoferi.

* Vreau să îmi cumpăr o mașină bună, dar una second-hand și să nu dau de samsari.

* Vreau să mă duc la #Sziget2016 – oh, wait, deja am biletele, iar asta nu e o schimbare.

* Vreau ca Liverpool să ia titlul, dar mă mulțumesc și cu ultimul loc din Big Four pentru primul sezon al lui Klopp + un trofeu, eventual, ar fi un bonus.

* Vreau să îți dovedesc că merită să mă citești în continuare.

La tine ce s-a mai schimbat, între timp și ce îți dorești pentru Noul An?

Poză via

One thought on “S-au schimbat multe de când ne-am citit ultima dată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *