„Miting cu japca” – sătmăreni la București?

Cu siguranță ați aflat despre marele miting pe care îl organizează Dragnea sâmbătă și care probabil se va transforma într-un miting de protest, deoarece vineri s-ar putea să fie pentru a doua oară condamnat definitiv, deci să ia cu executare. Ei bine, conform site-ului Miting cu Japca, se pare că există și sătmăreni obligați și șantajați să participe la mitingul de protest „spontan”, organizat de sultanul Dragnea.

Probabil voi vă așteptați ca presa locală să scrie despre acest subiect și să facă o investigație serioasă, să vedem dacă informațiile de acolo sunt pe bune sau nu. Sunteți naivi dacă voi credeți în „libertatea” presei sătmărene, fiindcă nu au mișcat nimic atunci când domnul Govor a avut probleme (și încă are) cu DNA-ul, deși cazul era pe primele pagini în presa națională.

Dacă aveți prieteni sau cunoștințe sătmărene care vor participa la marele miting, fiindcă sunt obligate prin șantaje, amenințări etc., nu ezitați să completați formularul de pe site-ul Miting cu Japca. Până la ora asta s-au înregistrat în total 167 de cazuri, iar momentan harta localităților de unde vor fi oamenii duși la București arată cam așa:

Satu Mare e pe harta mitingului cu japca
Satu Mare e pe harta mitingului cu japca

UPDATE: Se pare că, mai nou, Parchetul General scurge informații către Antena 3, fără acordul deținătorului!

UPDATE 2: Conform președintelui PSD Satu Mare, din județ vor pleca aproximativ 1200 de persoane, iar conform analizei din ziarul ObiectivSM, costurile s-ar ridica undeva la suma de 182.505 RON (aproximativ 39.000 euro), asta în condițiile în care filiala PSD are o amendă neachitată, în valoare de 30.000 RON, la Autoritatea Electorala Permanentă, pentru neregulile sesizate în precedenta campanie electorală. Vă reamintesc să nu ezitați să completați formularul de pe site-ul MitingCuJapca.ro, în cazul în care se fac presiuni asupra dumneavoastră, pentru a participa. Aveți posibilitatea să primiți asistență juridică, prin completarea acelui formular. Ca un sfat, nu cedați, nici măcar în cazul în care sunteți amenințați cu pierderea locului de muncă. Un job în care sunteți tratat ca un sclav NU este un job!

UPDATE 3: Încă un articol care atestă disperarea PSD-ului de a aduna cel puțin 250.000 de persoane la mitingul din Capitală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *