Mai nou, pesedeii manipulează, cum că România ar avea Constituția la fel ca Austria

Dacă nu îl știți pe Bajdechi, e un retardel, student la Drept în București, care mai apare din când în când pe Latrina 3 și al cărui tată a avut (sau încă are?) dosar la DNA pentru ceva șmenuri imobiliare.

În această postare, se vede clar cum încearcă să răspândească ideea că Președintele are un rol mai mult „decorativ”, conform Constituției, deși este ales. Așadar, de aici analogia cu faptul că Austria ar avea o Constituție asemănătoare cu România. Dar bineînțeles că lil’ snake a încercat o manipulare grosolană, prin omitere, neprecizând nicăieri faptul că în Austria este ales prin vot și cancelarul, cel care are rolul de „premier” al Austriei!

Ia să facem noi un exercițiu de imagine imaginație și să ne gândim un pic… Cine ar fi votat o analfabetă precum Dăncilă? Aș avea dubii chiar și cu privire la licheaua Grindeanu sau la alcoolicul Tudose. Fiindcă în cazul în care la alegerile parlamentare din 2016 s-ar fi ales premierul României, la fel cum alegem și președintele, probabil că PSD-ul ar fi pierdut la curul gol, la fel ca în 2014. Chiar așa, dacă Iohannis are un rol atât de slab, atunci la ce a mai făcut PSD propagandă atât de mare lui Ponta, umplând „Arătura Națională”, cu tot soiul de membri de partid, aduși cu autocarele?

Prin urmare, să nu vă mirați dacă în aceste zile o să auziți cum președintele României are doar rol decorativ și că România are de fapt o Constituție precum Austria. Să le dați peste bot, fiindcă austriecii își aleg și cancelarul, iar noi NU am ales o analfabetă să ne reprezinte ca prim-ministru!

Iar dacă tot avem Constituție precum Austria, eu zic să facem și niște proteste precum în Franța, la marele miting al lui Dragnea de sâmbătă, să ne asigurăm că toți participanții vor îmbrăca haine „albe”, așa cum a cerut infractorul condamnat definitiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *