Noul design YouTube vine și cu un bug în modul shuffle

Majoritatea dintre voi au văzut săptămânile astea noul design YouTube. Probabil mai puțini ați observat și faptul că dacă ascultați playlisturi video ale voastre sau ale altora shuffle-ul funcționează doar pentru 2 melodii, iar apoi se dezactivează, videourile urmând a fi redate în ordinea din listă.

Ei bine, nu foloseam shuffle-ul pentru videouri YouTube prea des, dar am zis să fac și eu niște playlisturi cu melodii care mă cam ung pe suflet. Astfel, au ieșit 2 playlisturi: Real Music – part 1 și Real Music – part 2. Partea a 2-a va mai fi updatată. Când va trece limita de 200 de melodii, va urma și partea a 3-a.

YouTube

Revenind la chestia cu bugul, am găsit un „bug fix”, mai exact o soluție de moment și o împărtășesc cu voi. Există un site web unde introduci numele utilizatorului (sau a utilizatorilor, separate prin virgulă) și îți arată playlisturile urcate de acel user sau acei utilizatori. Puteți să încercați, funcționează. Oricum să sperăm că se va remedia problema cât mai repede. Poate mă citește cineva de la Google. 🙂

Voi ați mai descoperit și alte buguri de când YouTube și-a schimbat designul?

3 thoughts on “Noul design YouTube vine și cu un bug în modul shuffle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *