The Last Shadow Puppets live, la The Late Late Show with James Corden. Puteți să și cântați împreună cu ei, fiindcă aveți parte și de versurile melodiei, dacă activați subtitrările pe Youtube.

Momentan cea mai tare melodie de pe noul lor album, pe care v-am mai arătat-o aici, nu are videoclip, însă nu e exclus să vedem unul în curând. Oricum, marii fani TLSP, Alex Turner, Miles Kane și/sau Arctic Monkeys au cumpărat deja albumul.

The Last Shadow Puppets live
The Last Shadow Puppets live (foto: BBC UK)

Alex Turner și Miles Kane vor fi subheadlineri la Sziget Festival, în data de 16 august. Dacă tot am pomenit iar de asta, am de gând să pregătesc un articol cu o listă cu potențiali headlineri pentru Ziua -1 (10 august) la acest eveniment, deoarece se spune că se apropie oarecum ziua în care vom afla și ultimul cap de afiș.

Apropo de festivaluri, în acest weekend puteți să urmăriți Coachella, unul dintre cele mai mari evenimente de muzică din lume, în direct pe Youtube. Acest festival se află deja la „jumătate”, fiindcă are durata de 2 weekenduri. Prima „parte” a avut loc weekendul trecut. Au fost și TLSP acolo. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *