The “Untold story” of money laundering?

Se pare că politicienii din Cluj și din Mureș au rămas „prieteni buni” la șmenuri, cel puțin la concluzia aceasta am ajuns eu după ce am aflat vestea descrisă mai jos. După ce Clujul a „împrumutat” Festivalul Peninsula din Mureș, cel mai mare din România la acea vreme, acesta nemaiavând același succes acolo, se pare că a sosit timpul ca mureșenii să se „revanșeze”, drept mulțumire.

Spălare de bani la Untold
Dovada că Untold va primi o finanțare consistentă

După ce anul trecut au obținut finanțare la greu de la Primăria Cluj-Napoca, se pare că Untold a obținut de această dată bani publici din partea Primăriei… din Târgu Mureș. Dacă nu mă credeți, documentul se găsește chiar pe site-ul Primăriei Târgu Mureș. Festivalul este un eveniment privat, generator de profit, dar chiar și așa au ajuns în conturile sale 100.000 euro 1 MILION de euro, pentru organizarea unui promo party acolo.

Alte festivaluri se chinuiesc să țină promo party-uri din bugetul propriu, iar alții se pare că primesc bani și din buzunarele altor români, nu doar din buzunarele clujenilor, precum anul trecut. Voi ce părere aveți?

P.S. Nu are legătură cu Untold, dar se pare că, Emil Boc, primarul Cluj-Napoca, e implicat într-un nou dosar al DNA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *