Welcome back, Orange Young!

Am revenit pe Orange Young, deși duduia care încerca prima dată să mă convingă să rămân pe abonament „crizându-se” mi-a spus că nu se poate să beneficiez de Orange Young dacă deja îl aveam activat înainte să îmi fac abonament! Dar uite că se poate!

Și spre deosebire de opțiunea de 7 euro credit (dar cu abonament cu tot e de fapt 10 euro) de la Fluture 10, eu acum am opțiune de 7 euro cu Internet nelimitat între 9 și 17, 175 SMS-uri naționale, 150 minute naționale și internaționale, 2500 minute în rețea, 2500 SMS-uri în rețea + BONUS pentru activare Orange Young: SMS-uri nelimitate în rețea și 300 MB Internet timp de 30 de zile.

Printre altele, cu siguranță nu o să-mi mai fac abonament la ei, cel puțin nu de telefonie, având în vedere că au încercat o ușoară dezinformare atunci când i-am anunțat că vreau să renunț. Ar trebui ca ei să înțeleagă că astfel își pierd clienții, nicidecum nu îi păstrează.

Orange Young

Cum să renunți la abonament Orange și cum să treci înapoi pe PrePay

P.S. Dacă nu aș fi sunat la Serviciul Clienți și dacă nu aș fi lăsat un feedback negativ despre doamna sau domnișoara care s-a crizat din cauză că eu nu vreau nicidecum să rămân pe abonament, probabil încă și azi eram pe Fluture 10. După ce le-am spus că mi-a închis de nervi, am fost sunat la câteva zile de altcineva care m-a întrebat de motivul renunțării la abonament. Răspunsul la această întrebare a fost „din motive personale… nu aveți niciun drept să știți care este motivul pentru care renunț la abonament. Pur și simplu vreau să fiu trecut înapoi pe PrePay și gata!”. Discuția s-a terminat repede… mi s-a răspuns cu „Așa este… mulțumesc, la revedere!” (în sfârșit un om normal și înțelegător de la ei). Apoi, la o săptămână, am fost trezit de cei de la Orange într-o zi de sâmbătă, prin altcineva, întrebându-mă din nou care sunt motivele pentru care renunț și la ce opțiune PrePay m-am orientat. I-am spus și omului ăstuia același lucru și de atunci am fost lăsat în pace.

Am fost trecut înapoi pe Orange PrePay după expirarea opțiunii de abonament și mi s-a activat o opțiune de 5 euro. Am stat o lună cu aceasta și azi am dezactivat-o. Am vrut să văd dacă pot să revin la Orange Young, din pură curiozitate. Și uite că am reușit, acum am o opțiune mult mai tare decât ce aveam cu abonament! Și, într-adevăr, cu Orange Young e totul mai ușor. 🙂

4 thoughts on “Welcome back, Orange Young!

 1. La Cosmote e si mai simplu. M-am dus la ei in magazin, le-am spus ca vreau sa renunt la abonament, nu m-au intrebat nimic si asta a fost 🙂

  1. Am fost și la magazin și mi s-a spus să sun la Serviciul Clienți, că mai nou acolo se face cerere de reziliere, după care în câteva zile cineva de la Orange care se ocupă de contracte te sună (și îți propune o ofertă „irefuzabilă”… not).

   1. Cei de la Orange au alta politica din cate-mi dau seama. E de cacat ceea ce fac. Din moment ce un client nu mai vrea abonament dupa expirarea perioadei contractului, nu inteleg de ce trebuie sa faca atatea oferte pentru a ramane abonatul lor.
    Niciodata cei de la Cosmote n-au facut asa, din cate am inteles. Cu mine n-au facut si nici cu alte cunostinte care au procedat ca mine.

 2. Eu fac parte din tabara celor rosii insa am procedat asemanator..abonamentele chiar nu merita, nu merita pentru un student. Spre deosebire de abonament, la prepay primesc triplul beneficiilor la un pret mai mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *